CSC

CSC (Datacentralen) tilbyder adgang til Infotorv med et TN3270 program. Da vi har fået mange henvendelser om brug af vores program til dette formål, samt et ønske om en nemmere installation er denne danske side blevet oprettet.

 • Shareware program Mocha W32 TN3270 :MW3270.EXE (246k bytes)
 • Mocha W32 TN3270. Du kan ikke trykke på tasterne, da dette kun er en kopi af et skærmbilled.

  Installations procedure:

  1. Tryk på linket ovenfor (MW3270.EXE).
  2. Browseren vil komme med en dialogboks hvor man kan vælge Gem som (Save as). Vælg her et temporært katalog (normalt c:\temp) og tryk Gem (Save).
  3. Når filen er hentet ned fra serveren skal den køres. Start Stifinder (Explorer) og udpeg filen i det katalog som blev valgt i 2. Dobbeltklik på filen.
  4. Et Velkomst billed vises. Tryk på Setup
  5. Nu installeres Mocha W32 TN3270.
  6. Efter installation, og programmet køres første gang, skal man Gå i File, herunder Connect, og taste/vælge Host name : 147.29.11.10.
   I "Advanced" punktet kan man vælge at klikke af i "Default host". Dette betyder at programmet automatisk laver en forbindelse til Infotorv ved næste opstart
  7. Hvis der bruges en ikke dansk Windows-95/98, eller der er problemer med de danske tegn, kan man i programmet vælge menu - settings - language, og der trykke på Danish/Norway som EBCDIC fil.
  8. NumLock Del tasten helt til højre på tastaturet sender på nogle Pc'ere et komma og på andre et punktum. Hvis tasten giver en forkert værdi kan man i menu - settings - keyboard layout vælge option :

   • NumLock Del key swap between . and ,

  9. Hvis farverne på skærmen ikke er nemme at se kan man i menu - settings - colors vælge nogle mere kraftige farver. Antallet af farve muligheder bestemmes af Windows-95/98 opsætningen, som findes i

   • start - indstillinger - kontrol panel - skærm - indstillinger - farvepalet

  Salg:
  Programmet er shareware. Det vil sige I kan bruge programmet i en test periode. Der vil blinke DEMO i titlen, men derudover vil der ikke være begrænsninger.

  Programmet koster ca 150 kr + moms for en enkelt bruger licens, eller man kan købe en firma licens for ca 1500 kr + moms. Der afregnes i USD.

  Kontakt:
  Hvis I har nogle spørgsmål, er I velkommen til at sende en email til support@mochasoft.dk

  Vi vil forsøge at svare tilbage inden for 24 timer. Vi kan ikke tilbyde telefon support, da det er et ønske at begrænse omkostningerne mest muligt, og hermed slut prisen på produktet.